office@adventuretravel-bg.com

+359-894-66-31-02

23.26°C

Primorsko

Overcast Clouds Humidity: 57%
 • Home
 • Booking Conditions

Условия за ползване

Добре дошли в Адвенчър Травел България

Условията са предпоставка за използването на уебсайта и услугите, предлагани в нашия сайт. Ако искате да използвате нашия сайт за резервации на екскурзии и хотели, трябва да се съгласите с нашите условия. В допълнение към общите условия трябва да приемете и Общите условия за продажба. Адвенчър Травел България изрично се отказва от различни условия или условия на потребителя. Адвенчър Травел България си запазва правото да промени тази страница и Общите условия по всяко време. Ако използвате нашия уебсайт www.adventuretravel-bg.com за услуги и предимства, тогава сте съгласни с всички условия за ползване. Ето защо ви молим да прочетете внимателно нашите условия. Потребителите на нашия уебсайт www.adventuretravel-bg.com трябва да са навършили 18 години. Ако са по-млади от 18 години, страницата може да бъде отворена само в присъствието на техните родители или настойници. Общите условия се прилагат за всички предоставени зони  за резервация и информационния портал www.adventuretravel-bg.com. Освен ако не е предвидено друго, не можете да променяте информацията на този уебсайт, да копирате, разпространявате, предавате, възпроизвеждате, публикувате, лицензирате, продавате или предоставяте на трети страни. Не можете да използвате каквато и да е информация на този уебсайт за търговски цели, освен ако не е изрично одобрено от www.adventuretravel-bg.comАдвенчър Травел България си запазва правото да откаже услуга, да прекрати акаунти или да анулира поръчки, ако потребителите са нарушили закона или уебсайтът ни е повреден по някакъв начин.

Не можете да модифицирате, изтегляте информация или други материали за разпространение или публикуване, които нарушават (а) нарушават авторските права, патенти, търговски марки, сервизни марки, търговски тайни или други права на собственост на което и да е лице, (б) клеветнически, заплашителни, клеветнически, нецензурни, неприлични, порнографски или дискриминационни. В противен случай това може да доведе до граждански наказания съгласно европейското законодателство или съгласно законодателството на друга държава, (в) съдържа грешки, вируси, червеи, капани, троянски коне или друг вреден код или свойства. Можете да създадете акаунт в  www.adventuretravel-bg.com, за да можете да влезете с име и парола, за да използвате страницата ни изцяло. Въпреки това, когато влезете, трябва да знаете, че сайтът може да бъде само в съответствие с нашите условия за използване.  www.adventuretravel-bg.com не поема задължение да разследва разрешението или източника на достъп за използване на уебсайта.

От вас се изисква да предоставяте личните си данни вярно и изцяло. Това включва актуализиране на вашите данни, промяна на текущите ви данни. Забранено е да се опитвате чрез хакване, извличане на пароли или целенасочен достъп до други ресурси, които не принадлежат на вашия акаунт. Ако разкриете паролата си на друго лице,  www.adventuretravel-bg.com не носи отговорност за вреди, причинени ви от друго лице. Възможно е да носите отговорност за загубите, ако щетите поради използването на вашия акаунт или парола са създадени от трета страна. Вие не сте упълномощени за този акаунт на трета страна без неговото разрешение за използване. Вие сами сте отговорни за сигурността на паролата си. За да гарантирате стабилна сигурност, трябва да ни уведомите незабавно чрез писмено или по телефона, за да информирате в случай, че някой е направил промени във вашия акаунт, които не са били упълномощени.

Отзиви и коментари

Всяко изявление, което предлагате или пишете в Адвенчър Травел България, със или без ограничения, като идея, ноу-хау, технологии, рецензии, коментари или предложения, ще бъде третирано като не поверително и юридически невъзможно. Вие се съгласявате, че  www.adventuretravel-bg.com прехвърля безвъзвратно и съществено всички права върху ИС, така че продуктите на Адвенчър Травел България без лицензионни такси по целия свят с икономическа употреба имат право да копират цели, реклами, публикации, редакции, лизинг, прехвърляне или създаване за продажба и за разпространение. Също така е възможно Адвенчър Травел  България да прехвърля данните на трети страни, да ги модифицира, конструира отново, да ги разглобява или декомпилира. Всички подадени предложения и коментари са също толкова негова собственост. Ето защо те не могат да бъдат върнати и са във връзка с каквито и да било приложения на Адвенчър Травел България в бъдеще.

Прекратяване и последици от прекратяването

В случай на злоупотреба Адвенчър Травел  България ще прекрати договора ви, включително всички права съгласно Условията за ползване и правните принципи с незабавно действие. Адвенчър Травел  България също ще изтрие вашето разрешение и парола за достъп, а също така ще откаже въпросното приложение и страницата за връзка, изцяло или частично.

Ограничение на отговорността и отказ от отговорност

Адвенчър Травел България не поема никаква отговорност или отговорност за точността, валутата или пълнотата на информацията, съдържаща се на този уебсайт, само в законовия обхват. Информацията може да съдържа технически неточности или типографски грешки, не поема никаква отговорност за актуализирането на този сайт, за да поддържа информацията актуална или да гарантира точността или пълнотата на информацията, която трябва да се осигури (и изрично се отказва).

Когато поръчката касае оферта в сферата на туризма се прилагат се условията за анулация на съответния туристически обект или условията за анулация описани в офертата. Ако такива не са описани, потребителят може да анулира вече направена резервация не по-късно от 7 дни преди датата на настаняване. След този срок анулация не е възможна.

Обещаваме

1. Клиентите ще бъдат таксувани само веднъж

 

Book by Phone? Call Us: +359-888-68-35-33

Booking time: 08:00 - 20:00 hrs

Why Choose Us?

 • Best price guarantee
 • Fast, convenient and secured payment options
 • Exceptional customer services
 • Hotel Information abundance & most accurate
 • Ongoing promotions, discounts and membership benefits

Contact Details

 • Tel: +359 894 66 31 02
 • Fax: +359 894 66 31 02
 • Email: office@adventuretravel-bg.com
 • str. "Kraibrejna" 10, 8180 Primorsko,
 • Contact Form

Stay In Touch

Enter your email address to receive news and offers from us